inspiration

DSC00312

Idéer og tips

Da vi hele tiden udfører nye projekter med bambus, vil vi løbende lægge billeder ind både på denne side og på vores facebook side.

Udstillingen på enggården

Denne permanente udstilling på Enggården, giver dig mulighed for at se hegnet i virkeligheden og tale med en der ved rigtig meget om bambus. Vi er til for at hjælpe dig på bedste vis, med at træffe det rette valg.

Inspiration

For at få en idé om de mange muligheder der er i bambus, kan man også google bambus, der får man også masser af inspiration og gode idéer. Ligeledes kan man også finde masser af inspiration på pinterest ved af skrive bambus eller bamboo

Billeder til inspiration

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Brug bambus til mere..

Bambus har været brugt i flere århundreder, og har i de sidste år fået et kæmpe opsving over hele verden, også her i Danmark. Der er ikke mange mennesker, der ikke har lagt et bambus gulv i deres hus eller lejlighed. Det er smukt og et fantastisk materiale.

Vil du give din viden videre

Danmark er fyldt med hobby folk, der elsker at gå og sysle med at lave “gør-det-selv” projekter. Har du lavet noget spændende i bambus, vil vi rigtig gerne formidle, at også andre kunne blive inspireret af dine idéer. Send billeder og tekst, og vi vil med glæde dele det.

Bambus til belysning etc..

Vi har selv vores eget lille værksted, hvor vi også går og laver “gør-det-selv” projekter med bambus. Noget af det vi laver, sætter vi i produktion og sælger videre til vores kunder. Dette informerer vi også om løbende på denne side.

Hits: 3978